Mengapa Mahasiswa Menyiap Tugasan dengan Sambil Lewa: Tumpuan kepada Pelajar Tahun Satu Fakulti Sastera, Universiti Malaya

Jumaat, Oktober 24, 2008

tiba-tiba aku dapat satu tajuk untuk latihan ilmiah aku. tapi sayang, pendaftaran subjek dah lama tutup.

sakit hati aku.

clarie suzie singki, disebabkan kau, aku tak tidur satu malam ni. tengok sekarang, dah subuh, aku tetap tak tidur lagi.

sakit hati aku.

aku pelik dan hairan macam mana Seksyen Kemasukan dan Rekod Universiti Malaya boleh terlepas pandang pelajar macam kau.

sakit hati aku

pelajar universiti, tapi ayat tunggang langgang, macam coach lrt berlaga. orang lain buat assignment berpuluh-puluh muka, tapi kau buat cuma dua muka.

sakit hati aku.

aku bagi sms,
clary, mana ksmpulan?

kau tak balas, buat hati aku sakit.

aku bagi sms lagi,
helo clary. mana ksmpulan? nape skit sgt? u bleh bt blk x? emel kat i malam ni jugak, sebab i nak edit then print. URGENT!

kali ini kau balas, dengan selambanya kau cakap,
i have no idealh... sdah.....

hati aku sakit, aku naik angin, aku balas,
how come? then wats gonna happen 2 dis asgmnt?

kau memang, pandai berdalih, kau balas,
tpi kalau e2 ja sya dpat nak camne...

banyak cantik muka kau, sengal! hati aku makin sakit, aku balas lagi,
u didnt find any rujukan. rite? main lib byk la. i buat pengenalan utk psikologi pn da 4 mke tau. then how come u said thats all wat u got?

kau senyap tanpa balas, hati aku dah bertambah panas. kau
memang sengal!


hati aku sangat sakit.

aku sambung taip tugasan dengan hati aku yang berdongkol penuh mencarut tentang kau. kau sengal!

hati aku sakit lagi.


aku bagi sms lagi, tak puas hati,
u pnye ayat byk y xde kaitan dengan matlamat psikologi. mcm ni, sme je i bt sorg2.

padan dengan muka kau. baru lepas tu kau nak balas,
i'm sory......

sory naik lari lah!


hati aku masih sakit.


clarie suzie singki, kau memang sial!


<

2 orang telah merepek balas:

aliasyraf berkata...

geram benar nampaknya?

xmamatx berkata...

serius, aku geram yang teramat dan sakit hati.

Status aku Kini

Berikan aku sedikit masa kerana masa aku kebanyakannya habis di kubikel kecil itu.

Masih juga mencari pandang dunia yang nyaman serta tenteram.

Tahu di mana?

Oh ya, hati ini sudah diisi, moga kekal kali ini.

  © Template blog ini telah di ubah suai secukup rasa oleh xmamatx dari Newspaper oleh Ourblogtemplates.com 2011

Kembali ke ATAS