nasib

Khamis, Oktober 23, 2008


semester ini aku ada empat assignments berkumpulan, dan nasib aku, keempat-empat assignments tersebut, aku dapat teammate yang buat hati aku panas. apa ke tidaknya, semuanya nak aku yang buat, semuanya nak aku yang siapkan.

jujur, aku tak kisah langsung kalau nak suruh taip walau 100 muka sekali pun (sememangnya aku suka menaip), print, bind, dan lepas tu submit. ini tidak, semuanya nak aku sediakan. naik lemak lah korang macam ni.

sesungguhnya aku sangat penat pada minggu ini, terkejar-kejar nak siapkan assignments, join pesta ko-k lagi. tapi memang seronok, pertama kali aku naik pentas DTC. barulah aku tahu perasaan kecut perut masa ada di atas pentas persembahan. sekurang-kurangnya, aku pernah buat persembahan di atas pentas.

tugasan sedang menunggu aku, kenapa aku rase langsung tak bersemangat? baik, santai seketika dengan entri ini dari Ali Asyraf.

clarie suzie singki, kenapa kau buat bahagian kau cuma dua muka surat sahaja? kenapa kau tak balas sms aku?

0 orang telah merepek balas:

Status aku Kini

Berikan aku sedikit masa kerana masa aku kebanyakannya habis di kubikel kecil itu.

Masih juga mencari pandang dunia yang nyaman serta tenteram.

Tahu di mana?

Oh ya, hati ini sudah diisi, moga kekal kali ini.

  © Template blog ini telah di ubah suai secukup rasa oleh xmamatx dari Newspaper oleh Ourblogtemplates.com 2011

Kembali ke ATAS