mari temankan aku

Isnin, April 13, 2009

Semenjak dua ini aku diri aku diabdikan dengan komitmen aku yang sememangnya memerlukan aku meninggalkan semua ini. Ya, selesai sudah segala penantian aku selama ini.

Kekosongan idea dek kerana pemerahan otak serta tekanan terhadap emosi aku menjadikan aku ingin terkinja-kinja ketika ini. Tahu apa yang aku mahu lakukan?

Mahu seperti ini:-








Kamu, kamu, dan kamu! Mari temankan aku.

6 orang telah merepek balas:

sol berkata...

laaa slame ni sol tmn ape.abg je xtegur. hehe. glad sume over :D

sol berkata...

oh. kiss skang dah ade klas. pki pn stok org2 millionaire. tabik sket!~

xmamatx berkata...

sol:

hehe, quite busy lah. terima kasih! ;)


Si Perempuan Melayu:

terima kasih!
(penat terkinja-kinja)
;)

Marini Mohamed berkata...

Jiwangnye mamat sorg nih! =p

xmamatx berkata...

jiwang?

sudah lama tidak dengar istilah itu.

haha, tidak kenal maka tidak cinta bukan?

  © Template blog ini telah di ubah suai secukup rasa oleh xmamatx dari Newspaper oleh Ourblogtemplates.com 2011

Kembali ke ATAS